Liga Campionilor

Jucătorii lui Real i-au răspuns lui Pique » Ramos și Isco, declarații acide: "Să se uite din nou la meciul cu PSG!"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 19 aprilie 2017

Meciul Real Madrid - Bayern Munchen 4-2 a creat noi tensiuni între jucătorii madrileni și vedetele Barcelonei.

După golul de 2-2, marcat de Cristiano Ronaldo, Pique, fundașul Barcelonei cunoscut pentru declarațiile polemice, a postat pe Twitter un mesaj care a creat scandal. Vezi detalii!

După meci, Sergio Ramos și Isco i-au dat un răspuns pe măsură colegului din naționala Spaniei.

"Ar trebui să se uite la meciul cu PSG și să vadă cum s-a calificat Barca.  Meciul cu Bayern a fost unul complicat, în fața unui rival cu jucători importanți. Real a fost mai bună azi. Am reușit ceva important, am reușit să ne calificăm. Acum e rândul altora", a spus Sergio Ramos.

"În fotbal, deciziile arbitrilor te ajută uneori, iar alte ori sunt împotriva ta. Așa e fotbalul. De exemplu, la Munchen s-a dat un penalty care nu a fost. Dar să reclami aceste faze după finalul meciului este o pierdere de timp", a declarat și Isco Alarcon.

Și Pape Souare, jucător la Crystal Palace, a ținut să îi dea o replică lui Pique, postând faze din meciul Chelsea - Barcelona din 2009, în care catalanii au fost avantajați clar de arbitraj.

Citește și: Nebunie după Real - Bayern » 3 jucători ai nemților au intrat în vestiar după Kassai! A fost nevoie de intervenția Poliției

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.