Liga Campionilor

"Blestematul" Ronaldo! Cristiano e singurul membru al clubului "100" și are la activ prestații fabuloase cu nemții

Foto: Reuters

Articol de Aurelian Botezatu  —  miercuri, 19 aprilie 2017

Atacantul Realului, Cristiano Ronaldo, i-a marcat 5 goluri lui Bayern într-o săptămână. Şi per total 23 echipelor germane în 20 de confruntări!

"Acest blestemat Ronaldo!", a titrat azi tabloidul Bild peste cronica "sfertului" de pe Bernabeu. O remarcă aparent răutăcioasă la adresa atacantului portughez. Aparent. Pentru că, de fapt, e o recunoaştere a valorii şi mai ales a suferinţei provocate de CR7 echipelor germane în Ligă: 23 de goluri în 20 de întâlniri.

Schalke, Dortmund şi Wolfsburg au avut de suferit. Dar clientul favorit al atacantului de 32 de ani e de departe Bayern! În tur, la Munchen, a decis victoria Realului (2-1) cu o "dublă". Iar marţi seară, pe Bernabeu, a reuşit un hat-trick. Fundaşii bavarezi, indiferent cum s-au numit ei, n-au găsit niciodată antidot, deşi aveau şi alte experienţe nefericite cu el.

În semifinalele Ligii 2012-2013, Ronaldo le înscrisese nemţilor două goluri. Iar un an mai târziu, tot în semifinale, manşa-retur, portughezul îi spulberase aproape de unul singur la acel neveromisil 4-0 de la Munchen. Altă "dublă"!

9 goluri i-a marcat Ronaldo lui Bayern. Lui Schalke i-a dat 7, Borussiei Dortmund 4, iar Wolfsburgului 3

100 de goluri are Ronaldo în Ligă. Record! Şi 103 per total în cupele europene

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.