Liga 1

Curg ofertele pentru Șumudică! Trei cluburi din Liga 1 îl vor » Ce propuneri a primit

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 19 April 2017

Marius Șumudică își termină contractul cu Astra la finalul acestui sezon și nu duce lipsă de oferte: Astra, CSU Craiova și Dinamo îl doresc pe tehnician.

"Am oferta Astrei pe masă, de mine depinde dacă semnez prelungirea", a declarat Șumudică după 3-1 cu Craiova. Surse de la Giurgiu dezvăluie că oferta campioanei include un salariu chiar mai mare decât cel de 12.000 de euro lunar pe care-l primește acum. Totuși, n-a semnat și e mai degrabă tentat să plece. Pentru Șumi există și variante din străinătate și se pare că aceasta ar fi calea pe care ar prefera-o.

Și CSU e o destinație posibilă. Patronul Mihai Rotaru îl consideră un antrenor foarte bun și se pregătește să se despartă de Mulțescu. "Dacă-mi dă Craiova bani câți îmi oferă Astra, discutăm", a comentat antrenorul campioanei.

Șumudică poate deveni o variantă de înlocuitor pentru Contra, după ce Dinamo l-a mai curtat în 2016. Problema rămâne aceeași ca atunci: Negoiță i-a oferit 8.000 de euro lunar, cu 4.000 sub salariul pe care-l avea la Giurgiu. Și e puțin probabil ca acum să ridice propunerea atât de mult încât să-l convingă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.