Liga 3

Ousmane N'Doye devine antrenor principal! Vineri debutează pe bancă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 19 April 2017

După ce și-a început cariera de antrenor la Centrul de Copii și Juniori al celor de la Cetate Deva, Ousmane N'Doye va fi și antrenorul principal al echipei, în etapa următoare.

Șefii echipei din Liga a 3-a au decis să se despartă de antrenorul Viorel Tănase din cauza rezultatelor slabe. Astfel, N'Doye va pregăti meciul de vineri, cu CSM Şcolar Reşiţa, echipa de pe locul 2.

Mijlocașul de 39 de ani va continua să evolueze la prima echipă a Cetății, iar conducerea va stabili după acest meci dacă va mai fi și antrenor principal.

Cetate Deva ocupă locul 5 în seria a IV-a a Ligii a treia, cu 34 de puncte și este la 6 puncte de CS Național Sebiș, formație de pe prima poziție.

"CNS Cetate Deva şi antrenorul Viorel Tănase au ajuns la o înţelegere amiabilă privind încetarea colaborării! Îi mulţumim domnului Tănase şi secundului său,Tudorel Pelin, pentru tot ceea ce au realizat la Deva şi le dorim mult succes încontinuare!

De asemenea, vrem să-i urăm bun venit în funcţia de antrenor principal (interimar) lui Ousmane N'Doye, care va debuta în noul rol în dificilul meci de vineri, cu CSM Şcolar Reşiţa!"Mesajul conducerii CNS Cetate Deva

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.