Diverse

Sentință definitivă pentru Gheorghe Ștefan » "Pinalti", încă o condamnare cu executare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 20 April 2017

Fostul primar din Piatra Neamț și conducător al clubului Ceahlăul a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul privind finanțarea ilegală a Partidului Democrat Liberal, informează Agerpres.

Sentința a fost pronunțată de Curtea de Apel București, după ce în luna ianuarie Tribunalul București i-a stabilit aceeași pedeapsă lui Gheorghe Ștefan. Fostului patron al Ceahlăului i-a fost confiscată și suma de 165.000 de euro.

Acesta și-a recunoscu vinovăția chiar înainte de pronunțarea primei sentințe și a închieat un acord cu DNA, prin care accepta pedeapsa și interzicerea, pentru următorii trei ani de după executarea pedepsei, a unor drepturi: de a fi ales în autoritățile publice sau în funcții elective publice, de a ocupa o funcție implicând exercițiul autorității de stat și de a ocupa o funcție sau de a exercita o profesie ori de a desfășura o activitate, de natura aceleia de care s-a folosit, pentru săvârșirea infracțiunilor.

Gheorghe Ștefan se află deja în detenție, după ce a fost condamnat definitiv la 6 ani de închisoare cu executare în "Dosarul Microsoft" (detalii AICI).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.