Liga 1

Mutu a stabilit campania de achiziții de la Dinamo! Trei jucători de bază pot pleca, a fost stabilit prețul lui Nemec + strategie nouă legată de veniri

Hanca a fost reinventat de Andone după ce Rednic îl folosea pe acesta fundaş dreapta sezonul trecut

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 20 aprilie 2017

Adrian Mutu a vorbit despre campania de achiziții de la Dinamo, însă nu a exclus ca formația din "Ștefan cel Mare" să piardă câțiva jucători importanți dacă ofertele pentru ei vor fi convenabile. 

"Hanca și Filip sunt foarte căutați în acest moment. Sergiu este jucătorul cel mai constant al lui Dinamo. Cred că a avut o creștere excepțională. De la Filip, așteptările sunt mai mari, el a slăbit câteva kg și cred că nu are adversar pe postul de fundaș stânga la echipa națională.

El a jucat foarte bine. Avem oferte pentru ei, sunt jucători foarte urmăriți și ne dorim să-i ținem, dar trebuie să facem eforturi mari, va fi foarte greu", a declarat Adrian Mutu la TV Digi.

...despre Palici și Dielna: "Am vorbit cu Palici, dar a zis că mai are nevoie de timp de gândire. El știe că în aceste săptămâni va trebui să ne dea un răspuns pentru că se apropie reunirea. El se comportă profesionist, nu avem ce să-i reproșăm. Dar noi nu putem să ne rugăm de un jucător, noi suntem Dinamo. Nici nu putem să obligăm un jucător să semneze cu noi.

Cu Dielna suntem în negocieri, lui i se termină contractul cu Sheffield și, din discuțiile avute cu el, noi suntem prima opțiune. El a revenit după o perioadă în care nu a jucat foarte mult timp și ar fi o greșală să plece acum. Pentru el este important să joace. Eu în locul lui aș accepta mai puțini bani, doar să joc", a mai spus Mutu.

...despre Nemec: "Nemec a ajuns la un anumit nivel. Trebuie să avem o discuție cu el, mai avem un an de contract. De fiecare dată când se apropie meciul direct, domnul Becali spune că vrea un jucător de la noi. Trebuie să fie un preț foarte important ca să-l dăm la Steaua. Pe două milioane, nu îl dăm".

...despre veniri: "Am urmărit ceva jucători și vom încerca să aducem din România. Așa am hotărât, să ne bazăm pe jucători români".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.