Campionate

E ăsta sfârșitul pentru Messi&comp? Un cunoscut antrenor nu are nicio îndoială: "Dominația Barcelonei s-a terminat! E finalul unei ere"

foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 20 aprilie 2017

Claudio Ranieri dă un verdict dur pentru Barcelona. Fostul tehnician al lui Leicester crede că s-a încheiat un ciclu de succes în fotbal, cel al echipei catalane.

"Cât timp a dominat Barcelona? 10 ani? E suficient, nu?
Au mai fost Manchester, Ajax, Juventus, AC Milan, Inter, Barcelona, Real Madrid și acum... s-a terminat. Barcelona a căzut, e la pământ, e finalul unei ere", a spus Ranieri la BT Sport.

Fostul internațional englez Rio Ferdinand e de acord cu Ranieri: "Pe vremea mea, aveam echipele din Anglia care dominau o perioadă, apoi au fost cele din Spania, apoi au venit cele din Italia. Acum, alții vor domina.

Barcelona pierde teren în fața lui Real Madrid în lupta pentru titlu. Cupa Regelui ar putea fi singurul trofeul pe care Barcelona l-ar putea câștiga în acest sezon".

"Neymar e în continuă creștere. Dar te uiți la Messi și te gândești că e încă capabil să facă lucruri incredibile, chiar dacă forma lui nu va mai fi cea mai bună. Sunt puțin îngrijorat în ceea ce-l privește pe Suarez, nu prea a contribuit la joc, nu prea a ținut de minge" Ian Wright, fost internațional englez

  • Barcelona a fost eliminată de Juventus din Liga Campionilor, după 3-0 în tur pentru italieni și 0-0 în retur. 
  • Luis Enrique se va despărți la finalul acestui sezon de formația catalană. Antrenorul de 46 de ani a anunțat la începutul lunii martie că a decis să nu mai continue la Barcelona. 
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.