Liga 2

Veste neașteptată pentru echipele din ligile inferioare » Patronii din Liga 1 se vor înfuria!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 21 aprilie 2017

În cadrul Comitetului Executiv de astăzi FRF ar fi cerut Ligii Profesioniste de Fotbal 5% din drepturile TV încasate anual, iar banii să ajungă la echipele din Ligile a 2-a și a 3-a din România.

UPDATE 16:50

Un membru al Comitetului Executiv al FRF a făcut precizări pe marginea subiectului pentru GSP.ro: "De luni de zile Federația încearcă să introducă acest punct pe ordinea de zi, dar nu reușește. Astăzi nu a fost acest punct pe ordinea de zi a Comitetului Executiv, nu s-a discutat absolut deloc acest subiect. Cei din FRF tot speră să pună mâna pe 5% din drepturile TV, ceea ce este o mare ilegalitate! Doar oamenii lui Burleanu ar ridica mâna pentru asta".

știrea inițială

Adunarea Generală a LPF, for condus de Gino Iorgulescu, ar urma să aprobe sau nu această cerere a FRF pe 27 aprilie, anunță TV Digi Sport.

Liga a doua s-a confruntat cu mari probleme financiare în acest sezon. Șoimii Pâncota și ACS Berceni chiar s-au desființat din cauza asta. Probleme cu banii mai au și alte formații din liga secundă. Și în cel de-al treilea eșalon sunt o mulțime de probleme care au o cauză comună: banii.

1.700.000 €ar reprezenta 5% din încasări care ar ajunge în ligile inferioare

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.