Liga 1

Tensiune între jucătorii Chiajnei, după înfrângerea cu Voluntari: "Dacă nu ne trezim, vom retrograda!"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 21 aprilie 2017

Cristi Bălgrădean și Marius Pena au tras un semnal de alarmă către toți jucătorii Chiajnei, după ce Concordia a pierdut cu FC Voluntari, scor 0-2, și păstrează șanse minime de a părăsi locurile retrogradabile.

"Azi ne-am prezentat rușinos. Trebuie să ne trezim, nu mai există scuze. Mi-am pierdut și eu cumpătul și aș vrea să-mi prezint scuzele față de arbitru.

Trebuie să prindem locul de baraj. Nu antrenorul e principalul vinovat, ci jucătorii. Atitudinea a lăsat de dorit. Sperăm să ne trezim", a spus Pena la finalul meciului, la TV Dolce Sport.

Părerea sa a fost completată de cea a lui Bălgrădean. "Voluntari a avut trei șuturi pe poartă și ne-a dat două goluri. Toți suntem vinovați și dacă nu ne trezim, vom retrograda. Nu ne rămâne decât să ne batem pentru play-out. A trebuit să lucrez la partea mentală", a spus portarul Concordiei la TV Digi Sport.

Chiajna ocupă penultima poziție în clasamentul play-out-ului, la egalitate de Pandurii, echipa de pe locul de baraj și la cinci puncte de ACS Poli, formația de pe locul 6.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.