Liga 1

Șumudică ironizează din nou FCSB: "M-a bătut Astra 2. Jucătorii mei se bucurau, dar purtau alte tricouri" + Refuză o echipă din străinătate

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 21 aprilie 2017

Marius Șumudică a lansat noi ironii la adresa celor de la FCSB, după ce roș-albaștrii s-au impus cu 3-0 în duelul direct, și a dezvăluit că a refuzat o ofertă venită din străinătate.

"Am vândut jucători şi acum două etape m-a bătut Astra 2. Nici nu-mi venea să cred când vedeam că se bucură jucătorii mei şi erau îmbrăcaţi cu alte culori. Şi de asta ar trebui să fie mândri cei de acolo, că au avut o pepinieră bună. Dar recunoştinţa e o povară grea", a spus Șumudică la conferința de presă susținută înaintea partidei cu CFR Cluj.

În ceea ce privește situația sa contractuală, actualul antrenor al Astrei anunță că încă își caută echipă.

"Sunt tot la fel, la nivel de telefoane, dar din străinătate. O singură ofertă concretă am avut, de la o echipă de afară, dar am refuzat-o. Îmi doresc să plec în străinătate, dar unde și cum nu ştiu, trebuie să iau o decizie. Să vedem ce proiect există, nici să mă duc aşa ca înecatul şi să mă intorc înapoi după o lună sau două", a adăugat tehnicianul.

  • Astra - CFR Cluj se dispută mâine, de la ora 17:30 și va putea fi urmărită în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.