Tenis

"Shame, set and match" » Presa engleză îl desființează pe Ilie Năstase după circul de la Fed Cup! Reacțiile românului fac înconjurul lumii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 22 aprilie 2017

 Meciul dintre Sorana Cîrstea și Johanna Konta a fost întrerupt la scorul de 3-1 pentru româncă în setul al doilea, după incidente în care a fost implicat și Ilie Năstase.

Căpitanul echipei de FED Cup a României, Ilie Năstase, a fost evacuat de pe teren după un conflict verbal cu arbitrul de scaun și cu persoanele aflate pe banca Marii Britanii.

Presa engleză nu l-a iertat pe "Nasty" și reacțiile din The Guardian, The Telegraph și Daily Mail au fost foarte dure. 

"Ilie Năstase provoacă haos în Fed Cup cu o izbucnire nervoasă la întâlnirea România - Marea Britanie", a notat The Guardian. "Căpitanul nejucător al României a provocat întreruperea întâlnirii României cu Marea Britanie, sâmbătă, după o tiradă de cuvinte urâte, el fiind escortat în afara terenului şi lăsând-o pe Johanna Konta vizibil afectată.

Când Konta conducea în faţa Soranei Cîrstea cu 1-0 la seturi, în al doilea meci de la Constanţa, Năstase s-a implicat într-o dispută legată de gălăgia din public. El i-ar fi spus arbitrului: «What’s your f.....g problem?» (Care este problema ta?). Apoi a părut să le numească pe Anne Keothavong şi Konta «f.....g bitches»", menţionează The Guardian citat de DolceSport.

"Tiradă de înjurături a lui Ilie Năstase către starurile britanice, în timpul confruntării de Fed Cup", a titrat The Telegraph. "Întâlnirea Marii Britanii cu România a fost întreruptă în mod senzaţional după ce căpitanul Ilie Năstase a fost dat afară de pe teren", scrie jurnalul englez.

"Shame, set and match (Ruşine, set şi meci). Năstase devine «nasty»: Konta în lacrimi după ce căpitanul echipei României a făcut-o 'f****** b****' şi l-a înjurat pe arbitrul de scaun, provocând haos... la câteva ore după ce a avut o ieşire nervoasă faţă de o jurnalistă în legătură că remarcile sale rasiste despre copilul Serenei", a notat şi Daily Mail.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.