Liga 1

Istoria se repetă » Craiovenii ajută din nou rivala din București

Articol de Eduard Apostol  —  sâmbătă, 22 aprilie 2017

Craiova n-a mai cunoscut bucuria unei victorii cu FCSB de 15 ani, însă în acest sezon de play-off a ajutat, indirect, rivala din Capitală.

Cosmin Contra a avut o ieșire nervoasă în drum spre vestiare, după 2-2 și după ce a fost scuipat de un suporter:

"Jegurilor... Cu Steaua stați capră, cu noi vă dați viața!"

Ultima oară, în această seară, când Zlatinski a egalat în prelungiri, iar CSU a pus piedică roș-albilor, scor 2-2. Cu o victorie la Turnu Severin, echipa lui Cosmin Contra s-ar fi apropiat la 2 puncte de FCSB, liderul clasamentului, trecând cu unul peste Viitorul, aceste echipe duelându-se în derby-ul etapei, luni seară, pe Național Arena. Dinamo n-a învins în acest sezon pe CSU pe terenul acestei echipe, pierzând în sezonul regulat, 1-2, și fiind eliminată din sferturile Cupei României. În plus, craiovenii au mai scos o remiză în play-off cu "câinii", 0-0, pe Național Arena. 

Bonus: CSU a învins și pe Viitorul, scor 1-0, la Ovidiu, principala contracandidată a roș-albaștrilor! Situația din prezent aduce aminte cu cea din 1998, când Universitatea Craiova a contribuit la câștigarea campionatului de către Steaua. Atunci, Ionel Ganea marca de două ori într-o remiză cu Rapid (2-2) și trimitea titlul în Ghencea, în detrimentul giuleștenilor.

"Cei de la Craiova trebuie să aibă mai mult respect față de clubul Dinamo. Sau dacă nu de clubul Dinamo, pentru că e această rivalitate, măcar față de mine. Adversarii să ne respecte! Zlatinski ne-a înjurat, așa probabil i se transmite de la club, să aibă ura asta. Sper să aibă răutatea asta și contra celorlalte echipe contracandidate, dar nu s-a văzut asta"
Cosmin Contra, antrenor Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.