Tenis

FOTO Simona Halep și Irina Begu le-au învins pe Johanna Konta și Heather Watson! România se menține în Grupa Mondială II » Ce s-a întâmplat în meciul de dublu

+17 Foto
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 23 aprilie 2017

  • România a învins-o în acest weekend reprezentativa Marii Britanii în Fed Cup și se menține al doilea eșalon valoric al competiției. Scorul final a fost 3-2. 
  • Meciurile s-au desfășurat la Constanța.
  • Simona Halep s-a impus în primul meci, 6-4/6-1 cu Heather Watson. 
  • În al doilea meci, Johanna Konta a învins-o pe Sorana Cîrstea în două seturi, 6-2/6-3.
  • Halep a câștigat și al doilea meci al ei, 6-1, 6-3 cu Johanna Konta. 
  • Irina Begu a încheiat soarta acestei partide după ce a trecut de Heather Watson, scor 6-4, 7-5. 
  • Simona Halep i-a luat locul Soranei Cîrstea pentru meciul de dublu. A pierdut împreună cu Monica Niculescu partida cu Laura Robson și Jocelyn Rae, scor 3-6, 6-1, 8-10. 

MECIUL 5

Perechea britanică Laura Robson / Jocelyn Rae a câștigat meciul de dublu împotriva româncelor Simona Halep și Monica Niculescu. 

S-au impus lejer în primul set, scor 3-6, dar Halep și NIculescu au revenit și l-au câștigat pe al doilea și mai clar, 6-1. În super tie-break britanicele au câștigat cu 10-8. 

MECIUL 4

FINAL Irina Begu - Heather Watson 6-4 / 7-5
* Irina Begu a câștigat primul set, care a fost unul echilibrat. Românca a fost mult mai atentă la retur și a profitat de fiecare dată de greșelile neforțate ale adversarei. 44 de minute a durat primul set.
** După un al doilea set mult mai echilibrat, care a durat 77 de minute, Irina Begu a reușit să treacă de Heather Watson, scor 7-5. 

"Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, dar sunt bucuros că am demonstrat că suntem mai bune și că ne-am impus. Le mulțumim suporterilor pentru că ne-au susținut. Știam că va fi un meci greu cu Watson, e o adversară dificilă. A contat că m-am odihnit ieri", a zis Begu după meci. 

MECIUL 3 

FINAL Simona Halep - Johanna Konta 6-1 / 6-3
* Simona Halep nu i-a dat nici o șansă Johannei Konta în primul set. A pierdut un singur ghem și a reușit să-și adjudece acest prim set în doar 28 de minute. Jucătoarea din Marea Britanie pare surprinsă de jocul foarte agresiv al sportivei noastre și a făcut destul de multe greșeli neforțate. 
** Al doilea set a fost ceva mai echilibrat, Konta chiar a avut un break avans și conducea la un moment dat cu 3-1, însă Halep a revenit și după 43 de minute a încheiat setul. A luat 5 ghemuri la rând și s-a impus. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.