Liga 2

Victorie cu dedicație! UTA a câștigat cu Juventus și visează la promovarea în Liga 1

Articol de Ionel Luţan  —  duminică, 23 aprilie 2017

UTA Bătrâna Doamnă rămâne în cărţile promovării în primul eşalon fotbalistic după succesul important realizat pe terenul liderului Juventus Bucureşti, scor 2-1. 

Cele trei puncte cucerite în Capitală menţin gruparea arădeană în lupta acerbă care se duce pentru poziţiile doi şi trei din clasament. Antrenorul Laurenţiu Roşu şi jucătorii arădeni i-au dedicat succesul din meciul cu Juventus lui Codru Grădinariu, managerul general al echipei care a devenit, de câteva zile, tătic.

"Nu am putut merge cu echipa pentru că în ziua meciului cu Juventus l-am adus acasă pe micuţul Ştefan. A fost o victorie mare pentru noi, trei puncte imense cucerite de băieţi. Trebuie să fim optimişti după ce am obţinut un succes important pe un teren unde Juventus a cedat pentru prima oară", a spus Codru Grădinariu la Sport Total FM.

Arădenii au venit cu avionul la Bucureşti dar s-au întors cu autocarul la Arad pentru a începe imediat preparativele în vederea meciului cu Olimpia Satu Mare de marţi care deschide runda cu numărul 31 din eşalonul secund.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.