Tenis

GALERIE FOTO Surpriză uriașă după meciul Irinei Begu de la FED Cup! Ilie Năstase a intrat în baza Tenis Club IDU » Ce i-a spus reporterului GSP

+8 Foto
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de Luminiţa Paul, Ionuţ Coman  —  duminică, 23 aprilie 2017

Imediat după finalul meciului decisiv cu Marea Britanie, câștigat de Irina Begu în fața lui Heather Watson, scor 6-4, 7-5, Ilie Năstase a ajuns la baza Tenis Club IDU.

Nu i s-a cerut nici un fel de bilet sau acreditare la intrare, însă acesta nu s-a îndreptat spre arena de joc, ci s-a dus glonț spre restaurantul din complex.

Jurnaliștii englezi au fost foarte deranjați pentru faptul că l-au văzut pe Năstase în complex și imediat l-au luat la întrebări pe președintele FRT, George Cosac.  

Acesta le-a explicat acestora că va lua masa la restaurant alături de Ilie Năstase, însă nu vede vreo problemă mai ales că ITF nu a trimis nici o hârtie scrisă în care să i se interzică acest lucru căpitanului nejucător al României. 

"Nu ştiu nimic de vreo măsură drastică. Nu avem nimic scris, doar ceva verbal. Am cerut să se prezinte ceva scris. Văd că cei de la ITF evită să scrie ceva".

Întrebat de reporterul GSP dacă este o victorie frumoasă, Ilie Năstase s-a rezumat să răspundă sec: "Nu știu pentru că nu e a mea".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.