Tenis

Federația Internațională de Tenis a luat o primă decizie împotriva lui Ilie Năstase!

Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 23 April 2017

Ilie Năstase a fost implicat într-un conflict cu arbitrii și cu reprezentanții Marii Britanii la meciul de FED Cup al României și a fost evacuat ieri din arena de la Mamaia, unde s-au desfășurat meciurile.

Astăzi, ITF a publicat un comunicat în care anunță că o primă decizie după incidentele de ieri este suspendarea lui Ilie Năstase din toate competițiile aflate sub egida ITF.

"Comitetul Executiv al ITF l-a sancționat pe Ilie Năstase cu o suspendare provizorie pe baza regulamentului FED Cup, pentru încălcarea politicii de bună desfășurare a FED Cup, la competiția care a avut loc la Constanța.

Sub termenii suspendării provizorii, Năstase nu poate participa la FED Cup sub nicio circumstanță și îi sunt interzise accesul și acreditarea pentru oricare dintre competițiile ITF, inclusiv FED Cup. O investigație este în desfășurare. Niciun comentariu nu va mai fi făcut pe durata acesteia" 
Comunicatul ITF

România s-a impus în disputa cu Marea Britanie, 3-1, grație celor două victorii obținute de Simona Halep în fața Johannei Konta și a lui Heather Watson și a succesului Irinei Begu în fața lui Heather Watson.  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.