Tenis

Năstase continuă cu acuzele și limbajul vulgar: "I-am zis că e curvă! Să mă bage la pușcărie! Nu am nevoie de rahatul ăsta"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 24 aprilie 2017

Ilie Năstase, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, a fost în centrul unui scandal sexist la meciul dintre România și Marea Britanie, din barajul pentru Grupa Mondială.

Fostul jucător de tenis a vorbit cu presa din Anglia despre incident și spune că nu regretă ce a făcut.

"Eu nu regret nimic din ce s-a intamplat. Dacă vor, pot să mă trimită la pușcărie. Nu mă interesează. Sunt invitat la Wimbledon în fiecare an. E un moment special pentru mine. Dar probabil că nu mă vor invita și anul asta. Dar nu mă interesează foarte tare.

Eu am încercat să îmi ajut jucătoarea. Konta a plecat de pe teren fără să ceară măcar permisiunea pentru asta. I-am zis că e curvă. Asta recunosc. Ea încerca să facă liniște în tribune.

Nu am nevoie de rahatul ăsta. Am 70 de ani. Nici măcăr nu primesc bani pentru funcția asta. Nu-mi pasă dacă mă amendează sau dacă nu mă mai lasa să stau pe scaunul de căpitan.

Să vă amintiți că am fost numărul 1 în lume. Nu e bine pentru tenis dacă îl dai afară pe un om care a fost numărul 1 mondial", a spus Năstase pentru Daily Mirror.

Citește și: O mare campioană face dezvăluiri incredibile despre Năstase: "Mă întreba mereu dacă sunt virgină! Eram un copil"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.