Liga 1

EXCLUSIV Trimis special la meciul dintre FCSB și Viitorul » Intenționa să urmărească doi jucători pentru a-i transfera, dar unul s-a accidentat

+1 Foto
Foto: Alex Nicodim

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday, 24 April 2017

Fostul arbitru slovac Lubos Michel, în prezent director sportiv la PAOK Salonic, a venit alături de Valeriu Argăseală pentru a urmări meciul din această seară dintre FCSB și Viitorul.

Slovacul are o misiune specială! A fost trimis de antrenorul Vladimir Ivici pentru a-i urmări la joc pe Florin Tănase și Dragoș Nedelcu. Tehnicianul grecilor are referințe foarte bune despre cei doi și l-a rugat pe fostul arbitru să-i facă un raport detaliat de la fața locului.

Lubos Michel (48 de ani) se cunoaște cu Argăseală de anul trecut, când FCSB a disputat un meci amical cu PAOK în cantonamentul din Olanda.

De altfel, roș-albaștrii n-ar fi la prima afacere cu formația din Grecia. FCSB l-a vândut în vara anului trecut pe Fernando Varela la PAOK pentru suma de 1,4 milioane de euro.

Florin Tănase (22 de ani / mijlocaș) a jucat în 18 partide pentru FCSB în acest sezon de Liga 1 și a marcat 4 goluri. Acesta va fi titular în partida din această seară.

De partea cealaltă, Dragoș Nedelcu nu va juca azi după ce a suferit o întindere a ligamentului colateral intern al genunchiului stâng și va lipsi de pe gazon aproximativ o lună. Fundașul de 20 de ani era om de bază la Viitorul pentru care a jucat în acest sezon de Liga 1 nu mai puțin de 28 de partide și a înscris în gol.

  • FCSB - Viitorul se joacă de la 20:30. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.