Liga 1

Becali, schimbare radicală de discurs în doar o săptămână: de la «Nu merităm titlul dacă nu batem Viitorul» la "Noi suntem campioni, nu mai avem treabă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 24 aprilie 2017

Deşi a declarat în urmă cu o săptămână că FCSB nu merită să cucerească titlul dacă nu reuşeşte să o învingă pe Viitorul, Gigi Becali, finanţatorul roş-albaştrilor, şi-a schimbat radical discursul la finalul meciului cu dobrogenii, încheiat 1-1.

Relaxat, latifundiarul a declarat că e convins că FCSB a câştigat deja titlul, la adăpostul celor trei puncte pe care le are în faţa Viitorului. 

"Noi suntem campioni, nu mai avem treabă. Suntem la 5 puncte de Dinamo și la 3 puncte de Viitorul. Viitorul e o echipă obosită. Campionii! Campionii!", a spus Gigi Becali, imediat după meciul cu echipa lui Gheorghe Hagi. 

"Dacă nu câștigăm meciul cu Viitorul, nu merităm titlul. Dacă ne bat iar, înseamnă că ei merită titlul. Pentru Viitorul, meciul e o finală. Dacă pierd cu Viitorul, nu mai vreau titlul. Să îl câștige ei. Nu este bun nici egalul pentru noi. Asta înseamnă că nu am merita titlul și că nu avem valoare. De ce să îl luăm?", a declarat Gigi Becali, la o zi după remiza cu CFR Cluj, 0-0, din urmă cu o săptămână. 

Citeşte şi: Gigi Becali, extenuat după meciul cu Viitorul: "Suntem campioni!" » Pe ce se bazează patronul FCSB-ului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.