Liga 1

Hagi o atacă pe Konta și se ia și de echipele din Liga 1: "Multe fac așa"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 25 aprilie 2017

Gică Hagi a fost nemulțumit de arbitrajul de la meciul dintre FCSB și Viitorul, 1-1, dar nu a vrut să detalieze supărarea față de brigada de arbitri.

Antrenorul celor de la Viitorul a avut o serie de declarații dure și a făcut referire la Johanna Konta, jucătoarea de tenis din Marea Britanie, care a început să plângă în meciul cu Sorana Cîrstea, din Fed Cup. Vezi detalii.

"Eu nu m-am plâns niciodată de arbitraj! Eu mă plâng? Eu sunt un luptător. Eu nu sunt Konta să plâng și să ies de pe teren. Învățați-vă cu mine. Eu nu m-am plâns niciodată, doar am spus anumite lucruri", a spus Hagi, potrivit TV Dolce Sport.

Hagi a criticat și modul în care unele echipe pun presiune pe arbitraj înainte de meciuri.

"Uitați-vă să vedeți ce s-a întâmplat în ultimele 6 meciuri cu Steaua. Am fost și suntem cea mai dezavantajată echipă. Statistica arată că suntem cea mai dezavantajată echipă.

Eu niciodată nu m-am dus înainte de meci să vorbesc de arbitraj. Niciodată. Iar asta se întâmplă în România. Mulți, foarte mulți au făcut asta în ultima perioadă, dar eu niciodată nu m-am plâns de arbitraj înainte de meci. Toată lumea greșește, inclusiv eu, jucătorii și arbitrii", a adăugat "Regele".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.