Liga 1

Scuze pentru Gică Hagi din partea suporterilor FCSB! Comunicatul noii galerii a roș-albaștrilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 25 aprilie 2017

Peluza Roș Albastră îi cere scuze lui Hagi în numele suporterului care a aruncat cu o monedă în antrenor, luni seară, la meciul FCSB - Viitorul 1-1. 

Noua galerie a Stelei se dezice de gestul acelui fan și regretă cele întâmplate luni seara (DETALII AICI DESPRE GEST).

"Ne dezicem total de comportamentul grobian al unor aşa-zişi suporteri stelişti, care nu ştiu să-şi respecte valorile.  Nicio persoană, care iubeşte culorile roş-albastre, nu poate vreodată să-l înjure pe Hagi sau să arunce cu obiecte în direcţia lui.

Orice comportament de acest gen este inadmisibil şi nu-şi are locul pe niciun stadion din ţară, cu atât mai mult pe stadionul unde Steaua îşi dispută meciurile de acasă!

Gică Hagi este un colos al fotbalului românesc, un simbol pentru gruparea roş-albastră şi trebuie respectat indiferent din ce postură îl întâlnim.

Aseară, deşi echipa lui trecea prin momente grele şi el gesticula nervos de pe margine, s-a oprit o clipă şi, la îndemnul peluzei, s-a îndreptat spre noi şi ne-a salutat. Asta spune multe despre caracterul stelistului Gheorghe Hagi!

Gică, ne cerem scuze în numele oricărui individ care a îndrăznit să ridice chiar şi o privire de reproş asupra ta!  Respect 10 HAGI", se arată în comunicatul Peluzei Roș-Albastre. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.