Campionate

Florentino Perez e gata să-l dea afară pe Zidane! Real vrea să aducă un campion mondial

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 25 April 2017

Deși Real Madrid are șanse mari să câștige titlul în Spania și este în semifinalele Ligii Campionilor, Florentino Perez, președintele echipei, ar putea să îl dea afară pe Zinedine Zidane.

As, ziarul de casă al lui Real, anunță că dacă echipa nu va câștiga cel puțin un trofeu în acest sezon, Zidane va fi demis după un an și jumătate pe banca madrilenilor, timp în care a câștigat UEFA Champions League.

Dacă l-ar demite pe Zidane, Perez ar proceda la fel cum a făcut-o și cu Ancelotti, pe care l-a demis la un an după ce a câștigat Liga Campionilor.

Favorit pentru a-i lua locul lui Zidane este Joachim Low, selecționerul Germaniei, campioana mondială din 2014. Low mai are contract până în 2020, dar ar putea renunța pentru a o pregăti pe Real. 

Tehnicianul de 57 de ani este antrenorul Germaniei din 2006, iar de-a lungul carierei a mai antrenat la Vfb Stuttgart, Fenerbahce, Karlsruher, Adanaspor, FC Tirol și Austria Viena.

Pe lista lui Perez mai sunt Antonio Conte, antrenorul lui Chelsea, și Mauricio Pochettino, tehnicianul lui Tottenham.

În prezent, Real este pe locul doi în La Liga, la egalitate de puncte cu Barcelona, dar are un meci în minus. Echipa lui Zidane se duelează cu Atletico Madrid în semifinalele Champions League.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.