Tenis

Năstase, noi declarații în conflictul cu Serena: "Dacă spuneam că o să fie un copil negru urât, era rasism! Eu am glumit. Aduceți-i aminte ce spunea tatăl ei despre Spîrlea"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 25 aprilie 2017

După ce a primit replica de la Serena Williams (vezi detalii), Ilie Năstase a reveni cu noi declarații.

"Aduceți-i dumneavoastră aminte Serenei ce spunea tatăl ei despre Irina Spîrlea, că poate a uitat (n.r "E un curcan urât și alb", a spus tatăl Serenei în 1997, la meciul dintre Spîrlea și Venus Williams, în semifinalele de la Roland Garros).

Eu ce să-i spun? A ieșit prea mult din context. E o nebunie ce se întâmplă acum. Eu nu mai pot și nu mai rezist în treburile astea. E o nebunie curată. Mai au să îmi spună că nu am voie să mai trăiesc. Eu nu am făcut nicio remarca rasistă.

Am spus că poate ieși ciocolată cu lapte (n.r. copilul Serenei Williams). Ăsta e rasism? Dacă spuneam că o să iasă un negru urât, era rasism. Așa cum a spus tatăl ei despre Irina Spîrlea. Eu am spus ciocolată pentru că bărbatul ei este blond.

Eu am făcut o glumă. Daca aceasta glumă este considerată o remarcă rasială, mi se pare că e ieșită prea mult din context. Suntem nebuni, pe cuvânt de onoare. Și nu ei, străinii, noi, românii. Dar când ei ne fac țigani pe unde mergem nu e rasism?", a spus Ilie Năstase pentru news.ro, citat de Hotnews.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.