Campionate

Sancționați de club pentru trădare cu Barcelona! » Gestul cu care fanii Realului i-au scos din minți pe șefii madrilenilor

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 25 April 2017

Pentru că au cedat locurile fanilor catalani la derby-ul jucat contra Barcelonei (2-3) pe Santiago Bernabeu, 357 de fani "socios" ai Realului și-au pierdut abonamentele.

Oficialii madrileni au decis să le retragă acestora abonamentele, în încercarea de a stopa această practică la care fanii Realului apelează tot mai des. Anunțul a fost făcut prin intermediul unui comunicat publicat pe site-ul oficial.

Conform informațiilor de pe pagina oficială, "vânzarea abonamentelor fără acordul clubului, transferul acestora, licitarea lor și utilizarea pentru scopuri comerciale sunt interzise. Titularul abonamentului este responsabil pentru utilizarea corectă a acestuia, lucru inclus în regulamentul de acces pe stadionul Santiago Beranbeu și specificat pe bilet".

Același comunicat mai menționează că au fost deschise 1.450 de dosare pentru anchetarea membrilor acuzați că și-au vândut abonamentele.

În timpul meciului, pe stadion se puteau observa mai multe persoane îmbrăcate cu însemnele blaugrana printre suporterii madrileni.

Un loc în tribună la Real - Barcelona ar fi ajuns să coste și peste o mie de euro pe piața neagră, cu câteva zile înaintea partidei!

65.000 de abonațiare Real Madrid în fiecare sezon. Capacitatea de pe Santiago Bernabeu este de 81.044 de locuri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.