Liga 1

FOTO Înger, îngerașul meu :) » 4 fotografii sugestive din FCSB - Viitorul surprinse de fotoreporterii GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday 26th of April 2017 12:00

FCSB - Viitorul a oferit momente de spectacol surprinse de fotoreporterii Gazetei.

"EXPLOZIA" BUCURIEI
Viitorul n-a avut niciun fan venit de la Constanța, dar în tribunele Arenei Naționale a avut susținători. Soția lui Hagi, Marilena, a fost șefa galeriei constănțene și s-a bucurat zgomotos la reușita de 1-1 a lui Țucudean. N-a lipsit nici tatăl lui Halep, Stere, primul din dreapta, care a vrut să fie alături de "Rege" după ce weekend-ul l-au petrecut împreună la FED Cup.

 

Foto: Cristi Preda

HARLEM SHAKE
Francezul Eddy a fost în centrul atenției înainte de a intra pe teren cu Viitorul. Trimis la încălzire de Reghecampf, atacantul și-a etalat noua freză, una făcută special cu câteva zile înainte de partida de pe Arena Națională. "Bizonul" s-a tuns foarte scurt, s-a vopsit blond și și-a făcut un zigzag în cap. Nu doar Gnohere a avut un nou look cu Viitorul, ci și Gabi Tamaș, cel care și-a făcut o creastă pe mijlocul capului.

 

Foto: Cristi Preda

Nu e box, e fotbal
Imaginea derby-ului îl are în prim-plan pe fundașul central al FCSB-ului, Mihai Bălașa. La un duel aerian, fostul jucător al celor de la AS Roma a lovit balonul foarte puternic cu nasul, deși și-ar fi dorit să dea tare cu capul. Instantaneul pare desprins dintr-un meci de box, atunci când unul dintre pugiliști încasează o lovitură în plină figură.

 

Foto Alex Nicodim

Înger, îngerașul meu
Așa a trăit Mihai Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei, ultimele minute ale meciului cu Viitorul. A stat în genunchi, s-a rugat și nu a putut să privească ultimele atacuri ale FCSB-ului. La ratarea uriaşă a lui Bălaşa din numai 8 metri în minutul 90+5, atunci când fundaşul gazdelor a trimis peste poartă şi a irosit o șansă uriașă, MM n-a avut reacție și-a stat cu capul pe bitumul Arenei Naționale.

 

Captură DigiSport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.