Campionate

O nouă controversă în Spania » Ce suspendare a primit Sergio Ramos după faultul grosolan asupra lui Messi din El Clasico

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 25 aprilie 2017

Liga Profesionistă din Spania a hotărât să-i acorde lui Sergio Ramos o singură etapă de suspendare după faultul dur comis asupra lui Messi în derby-ul disputat duminica trecută și câștigat de Barcelona cu 3-2.  

În minutul 77 al disputei de pe Santiago Bernabeu, în urma unui contraatac al Barcelonei, Ramos l-a faultat dur pe Messi, fiind eliminat direct de către arbitrul Alejandro Hernandez. 

Astfel, Ramos va lipsi un singur meci, cel pe care Real îl va disputa miercuri împotriva lui Deportivo La Coruna, în deplasare, anunță Marca.


*foto: Reuters

Intrarea fundașului spaniol de 31 ani asupra lui Messi a fost îndelung criticată de specialiștii din Spania, dar și de tehnicianul Fabio Capello, fost antrenor la Real Madrid.

"Faultul lui Sergio Ramos este clar, e de cartonaș roșu. Trebuie doar să te uiți la el. Este un fault criminal. Jucătorul merita să fie eliminat", a spus Capello potrivit Marca (AICI ai DETALII)

Ramos s-a apărat după meci, susținând că nu a avut intenția de a-l agresa pe Messi, chiar dacă s-a dus târziu în alunecare cu ambele picioare înainte. 

Înaintea El Clasico, Neymar a primit 4 etape de suspendare pentru eliminarea din Malaga - Barcelona (2-0) și cuvintele ironice adresate "centralului" în drum spre vestiare. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.