Tenis

Dezvăluiri incendiare ale căpitanului nejucător al Belgiei despre Ilie Năstase! Avansuri și jigniri la meciul cu România de la Fed Cup

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 26 aprilie 2017

Reacțiile necontrolate ale lui Ilie Năstase de la meciul de FED Cup cu Marea Britanie încă fac mare vâlvă în presa internațională. În urmă cu două luni tricolorele s-au înfruntat cu Belgia.

Atunci, și căpitanul nejucător al Belgiei, Dominique Monami (43 de ani) a avut de a face cu Ilie Năstase. A povestit pentru The Telegraph tot ce s-a întâmplat.

Monami a dezvăluit că Ilie Năstase i-a făcut avansuri și a întrebat-o ce vârsta are, motivând că iese cu femei "care au doar jumătate din vârsta sa".

Situația a degenerat la meciul dintre Irina Begu și Elise Mertens. A povestit ce s-a întâmplat: "A aplaudat înainte ca mingea să atingă terenul, iar eu i-am spus arbitrului că nu este în regulă.

Imediat m-a numit o mare curvă, rostindu-mi asta în limba franceză", a zis Monami. "După două game-uri a vrut să ne certăm, dar mi-am spus să mă calmez și să mă gândesc doar la tenis. A cedat doar după ce a observat că nu-l bag în seamă", a mai zis aceasta.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.