Liga 1

Reacție surprinzătoare » În doar câteva cuvinte, Reghe l-a contrazis pe Gigi, l-a "înțepat" pe Șumudică și și-a anunțat plecarea de la FCSB!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 27 April 2017

Laurențiu Reghecampf a făcut o afirmație interesantă, conform ediției tipărite a Gazetei Sporturilor. În doar câteva cuvinte, Reghe l-a contrazis pe Gigi, l-a înțepat indirect pe Șumudică și a admis că de la anul sunt șanse mari să nu mai fie la FCSB!

"Eu țin la disciplină, nu accept turnee de poker în timpul programului echipei mele", a spus Reghecampf. Antrenorul îl contrazice însă pe patronul Becali, care a recunoscut că a permis jocurile de noroc în cantonamentele FCSB.

Apoi, antrenorul a continuat: "Poker poate va exista în cantonament de la anul, când eu n-o să mai fiu pe aici".

O aluzie la posibila venire a lui Șumudică, un tip care a fost suspendat pentru că a pariat și care are o imagine de "gambler", după ce a recunoscut că a fost un pasionat de cazinouri. Dar și un anunț privind foarte probabila despărțire a lui Reghe de FCSB. Tehnicianul are o ofertă tentantă din Qatar. 

"Șumudică valoare are, a făcut lucruri extraordinare, dar pentru gesturile pe care le-a făcut de-a lungul timpului, n-are cum să vină la Steaua. Problema nu sunt eu, cu mine e prieten, mie îmi place de el. Dar trebuie să-l accepte suporterii, nu fac nimic împotriva lor. Nu pot să fac ceva împotriva voinței lor. Dacă ei acceptă, în 3 secunde vine" Gigi Becali pentru ProTV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.