Liga 1

EXCLUSIV Cohn își critică în termeni duri echipa favorită: "În ultimii 20 de ani, un singur fotbalist de la Dinamo m-a impresionat"

FOTO: Alex Nicodim

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 27 aprilie 2017

Vladimir Cohn, fostul acționar al ”câinilor”, este dur cu echipa lui de suflet, Dinamo, păstrându-și verbul acid atunci când vine vorba despre fotbal. 

- Dacă ar fi să faceți o comparație între Dinamo de azi și echipa de acum 10 ani care câștiga campionatul sau cea din 2009 care a mai fost aproape de titlu, care ar fi diferențele?
- Dinamo n-a fost în ultimii 10-15-20 de ani o echipă cu elemente excepţionale. Doar Mutu a fost extraordinar, în rest mulţi fotbalişti normali, nu ieşiţi din tipare, când mai buni, când mai inconstanţi. În afara lui Mutu, nu m-a impresionat nimeni la Dinamo. Multora le era lene să alerge şi până la casierie. Cei de acum? O apă și-un pământ. Fără tehnică, fără o viteză ieşită din comun, au ceva voinţă şi-i struneşte antrenorul. Ce naiba, în afara lui Hanca, toţi au doar viteza I.

- Care este viitorul lui Dinamo?
- Este o mediocritate puţin mai elevată decât în alte părţi. Pe genul "În ţara orbilor, chiorul e împărat!". Negoiţă încearcă el câte ceva, l-a adus şi pe Mutu, dar totul depinde de bani, lipsa lor nu-ţi asigură un viitor ieşit din comun.

Interviul complet poate fi citit în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.