Liga 1

Reghe, ca și plecat de la Steaua! » Mesajul pe care i l-a transmis lui Gigi Becali chiar în această seară

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 27 aprilie 2017

Gigi Becali susține a discutat cu Anamaria Prodan despre posibilitatea ca Laurențiu Reghecampf să plece de la echipă, iar patronul a anunțat este dispus să renunțe la clauza de un milion de euro a antrenorului dacă FCSB câștigă campionatul. 

"Am vorbit în urmă cu jumătate de oră cu Reghe și l-am întrebat dacă este adevărat că pleacă. Am discutat și cu Anamaria acum două zile și m-a întrebat ipotetic, dacă ar avea vreo ofertă, le-aș mai cere clauza?

Să luăm noi campionatul și nu o să le mai cer niciun ban! Data trecută când a plecat Reghe le-am cerut bani pentru că am vrut să-i dau o pedeapsă lui, că eu eram la Rahova și el a cerut dublarea contractului. Acum nu le mai cer niciun ban, avem o relație mai strânsă. Mi-e jenă să mai cer banii de clauză.

Cred ca suntem 80% campioni. Și el mi-a spus, să terminăm meciul ăsta cu Dinamo și gata, discutăm atunci orice", a declarat Becali la TV Digi Sport.

Gazeta Sporturilor a scris în urmă cu câteva zile că Reghecampf are o ofertă de nerefuzat din Qatar și e gata să plece - detalii AICI

Astăzi, Dumitru Dragomir a susținut că Reghecampf ar fi semnat deja contractul - detalii AICI.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.