Campionate

Pique a răbufnit după ce gestul provocator al lui Messi a fost criticat dur: "Leo v-a adus la capătul răbdării. Nu mai puteți să vă ascundeți!"

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 28 aprilie 2017

Gerard Pique a fost deranjat de editorialul lui Alfredo Relaño, directorul cotidianului spaniol As, considerat ziar de casă al Realului. Fundașul a postat capturi cu articolul pe twitter, și a scris: "Leo v-a adus capătul răbdării. Nu mai puteți să vă ascundeți. E mai grav să arăți un tricou decât să faci să tacă un stadion".

Editorialul lui Relaño este următorul: "Spune Luis Enrique că felul în care a celebrat Messi golul in extremis din El Clasico i s-a părut frumos. Sunt de acord: și mie mi s-a părut frumos. Inițial. Am crezut că a arătat tricoul către ceea ce îmi imaginam că e un grup mic de fani ai Barcelonei, asezați în partea superioară a acelui colț de arenă. Dar se pare că nu era așa.

Imaginile filmate de fanii lui Real Madrid în acea zonă arată ceva diferit: în aglomerația creată la sărbătorirea golului, s-au văzut unii ca Jordi Alba și Umtiti, care au făcut gesturi provocatoare către publicul madrilen din acea parte. Expunerea tricoului de către Messi a fost direcționată tot către el. Asemănător cu momentul de pe Mestalla, dar acum am avut norocul că nu a aruncat nimeni cu nimic.

Mă întreb ce nevoie e de așa ceva și dacă aceste gesturi au fost premeditate sau s-au născut spontan. În orice caz, nu au fost criticate nici de antrenor, nici de club. Văzând totul după, nu mi se pare nimic frumos. Dimpotrivă, mi se pare ceva foarte urât. Mai urât ca gestul lui Raul pe Camp Nou, când, într-un moment critic, a dus degetul la gură, pentru a-i face să tacă pe fanii cule".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.