Liga 1

Monica Iagăr, mesaj de mare importanță pentru fanii dinamoviști: "Vreau clemență din partea peluzei, stadionul nu e în pixul meu"

În 2017, suporterii dinamoviști au dus o campanie masivă de promovare a mesajului "Vrem stadion fără pistă" // FOTO: RAED KRISHAN

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 28 April 2017

Monica Iagăr, președintele CS Dinamo, a oferit noi detalii despre construirea noului stadion din "Ștefan cel Mare". 

"Ne unim forțele. Toată lumea vrea stadion: și eu, și domnul Mutu, și domnul Badea, și domnul Negoiță, dar stadionul nu este în pixul meu.

Stadionul este o entitate și e condus de mai mulți factori. Noi pregătim stadionul pentru ca statul să poată preda stadionul CNI-ului. Statul își dorește, cum și noi ne dorim. Nu cred că cineva își dorește ca stadionul să nu se facă.

Toată lumea trebuie să înțeleagă că e ceva de durată, chiar dacă 2020 e aproape. Se poate rezolva mâine, se poate rezolva poimâine, dar vreau clemență din partea presei și din partea peluzei", a spus Iagăr.

Fosta atletă a declarat că Statul este cel care va decide dacă viitoare arenă va avea sau nu pistă de atletism.

"Cu pistă, fără pistă, nu este hotărârea mea, ci a constructorului. Statul construiește ceva tot pentru stat. Va fi hotărârea lor. Pista are și ea o legalitate a ei. De această legalitate se ocupă cei care construiesc stadionul", a dezvăluit Iagăr.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.