Europa League

EXCLUSIV Vește excelentă pentru vicepreşedintele CCA, Alexandru Deaconu! Meci important pe care-l primește din partea UEFA

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 28 aprilie 2017

Vicepreşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Alexandru Deaconu, va participa miercuri seară, ca observator de arbitri, pe Amsterdam ArenA, la meciul Ajax Amsterdam - Olympique Lyon, din manșa tur a semifinalelor Europa League.

Deaconu a mai fost delegat în acest sezon, tot ca observator și la partida din grupele Champions League dintre Dinamo Zagreb și Juventus Torino, dar și la jocul dintre Napoli - Real Madrid.

 Partida Ajax Amsterdam - Olympique Lyon va fi miercuri, 3 mai, de la ora 19:45, ora României, transmisă în direct de DolceSport.

Alexandru Deaconu are 44 de ani și a fost arbitru internaţional din 2005, dar a decis să se retragă în 2012. În 2008, Deaconu a fost decorat cu Ordinul Meritul Sportiv pentru "merite în combaterea violenţei în sport", de către preşedintele României, Traian Băsescu. 

În vara anului 2012, imediat după ce-a decis să renunțe la cariera de "central", a preluat funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, rămasă vacantă după demiterea lui Ion Crăciunescu. În urmă cu trei ani, a devenit vicepreşedinte al CCA, după numirea grecului Kyros Vassaras ca preşedinte.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.