Tenis

De neoprit! Simona Halep, prima semifinală din 2017 » Românca a învins-o pe Sevastova într-un timp record + Adversara din actul următor

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 28 aprilie 2017

Simona Halep a învins-o pe Anastasija Sevastova, scor 6-3, 6-1 în sferturile de finală ale turneului WTA de la Stuttgart, după un meci care a durat doar o oră. 

Este prima semifinală jucată de ocupanta locului 5 WTA în acest an, iar în runda următoare o va întâlni pe nemțoaica Laura Siegemund (locul 49 WTA), care a trecut de Karolina Pliskova (locul 3 WTA) după un meci maraton de trei seturi: 7-6, 5-7, 6-3. 

Simona a controlat de la un capăt la altul partida cu Sevastova, după ce a avut o evoluție excelentă și în primul meci, cu Barbora Strycova, când s-a impus cu scorul de 6-2, 6-3.

Halep și Siegemund s-au mai întâlnit o singură dată până acum, tot la turneul de la Stuttgart, în optimile de finală de anul trecut. Jucătoarea germană s-a impus atunci în două seturi, scor 6-1, 6-2.

Turneul de la Stuttgart este dotat cu premii în valoare totală de 760.000 de dolari și are loc în perioada 24-30 aprilie.

FINAL » Simona Halep - Anastasija Sevastova 6-3/6-1

6-1! GAME-SET-MECI! Halep a avut nevoie de doar o oră pentru a trece de Sevastova și o va înfrunta în semifinale pe Laura Siegemund!
4-1!
După ce a depășit un game dificil pe propriul serviciu, românca a cedat un prim game în acest set. Este pentru prima dată în actul secund când românca nu a avut minge de break.
3-0!
Simona revine pe serviciul adversarei, după ce Sevastova a condus cu 40-15 și avut apoi încă o șansă de a închide game-ul. Românca a fructificat prima minge de break din acest game.
2-0!
Început excelent pentru Simona, care a făcut break încă din primul game, iar apoi și-a consolidat avantajul pe propriul serviciu.
START ÎN SETUL SECUND!

6-3! SET HALEP! Românca a reușit un nou break la 4-3, iar apoi a servit excelent pentru câștigarea primului set. Simona a închis primul act după doar 32 de minute, cu un game alb. 
4-3!
Halep a reușit să ducă meciul la 4-2, însă Sevastova a reușit un game alb pe serviciul româncei și a făcut re-break.
3-1!
Primul break din meci este reușit de româncă. Până acum, Simona a pus presiune pe serviciul adversarei și nu a avut probleme pe propriu serviciu. 
START DE MECI!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.