Tenis

Simona Halep, învinsă în semifinale la Stuttgart, după ce a avut șansa de a trimite meciul în decisiv

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 29 aprilie 2017

Simona Halep a pierdut în fața nemțoaicei Laura Siegemund (locul 49 WTA), în semifinalele turneului WTA de la Stuttgart, scor 4-6, 5-7.

Simona a intrat greu în meci, iar nemțoaica a condus cu 4-0 în primul set. Românca a reușit trei game-uri la rând, însă nu a mai întors soarta primului act.

Setul al doilea a fost mult mai echilibrat, iar Halep a ratat două șanse de a trimite meciul în decisiv, la 5-4. Siegemund și-a revenit și a câștigat cu 7-5, iar în finală o va înfrunta în ultimul act pe Kristina Mladenovici (locul 19 WTA).

Franțuzoiaca a învins-o în semifinale pe Maria Șarapova, în trei seturi, 3-6, 7-5, 6-4. 

Halep și Siegemund se mai întâlniseră o singură dată până acum, tot la turneul de la Stuttgart, în optimile de finală de anul trecut. Jucătoarea germană s-a impus și atunci în două seturi, scor 6-1, 6-2.

Turneul de la Stuttgart este dotat cu premii în valoare totală de 760.000 de dolari și are loc în perioada 24-30 aprilie.

LIVETEXT » Simona Halep - Laura Siegemund 4-6/5-7

5-7! GAME-SET-MECI! Siegemund se impune după o roă și 43 de minute de joc.
5-5! Simona a avut două mingi de set, dar Siegemund a revenit incredibil și a câștigt patru puncte la rând!
Setul este relansat, iar jucătoarea germană servește pentru a reveni în avantaj.
5-4! Simona servește pentru set!
După break-ul de 4-3, românca a câștigat pe propriul serviciu, dar Siegemund nu a mai cedat și a rămas în set după ce și-a făcut serviciul.
4-3! Break Halep!
Este al cincilea break consecutiv în acest set, după două game-uri maraton, cu cinci mingi de break pe serviciul Simonei și două pe cel al lui Siegemund.
3-2! Break Halep!
Siegemund cedează și Simona este pentru prima oară la conducere în acest meci. Nemțoaica cere ajutorul antrenorului la pauza dintre game-uri.
2-1! Break Halep!
Românca este prima care face break în acest set. 
1-1!
Ambele jucătoare își câștigă game-urile pe propriul serviciu în startul setului secund.
A început setul al doilea.

4-6! SET SIEGEMUND. Simona a pierdut din nou pe propriul serviciu și nu a reușit să își ducă revenirea până la capăt.
4-5! Break Halep!
La 4-3, Simona a ratat lovitura care ar fi salvat mingea de break a lui Siegemund și i-a dat șansa nemțoaicei să servească pentru set. Totuși, românca a reușit un nou break și rămâne în set.
4-3! Break Halep!
Trei game-uri la rând reușite de Simona Halep, care capătă tot mai multă încredere în lovituri. Românca urmează la serviciu și poate restabili egalitatea.
4-1! Break Halep! Simona își fructifică prima minge de break în acest meci și câștigă un prim game. Românca servește pentru a reveni în meci.
4-0 pentru Siegemund!
Halep a salvat o minge de break în ultimul game, dar jucătoarea germană l-a câștigat pe cel de-al doilea și se distanțează pe tabelă.
2-0 pentru Siegemund.
Nemțoaica a câștigat game-ul inugural, pe propriul serviciu, iar apoi și-a fructificat și prima minge de break din acest meci.
Cele două jucătoare au ieșit la încălzire, iar meciul va începe în câteva minute.

Irina Begu a fost surclasată în semifinalele turneului de la Istanbul! (detalii AICI)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.