Liga 1

309 minute fără gol primit! "Lanterna" ASA are trei de 0-0 la rând, cu portarul Pap într-o nouă zi mare

Articol de Liviu Manolache  —  Sunday 30th of April 2017 12:00

Pentru a doua etapă la rând, portarul Eduard Pap l-a salvat pe Ganea și ASA încă speră

Dat afară de la Poli Timișoara după o gafă imensă într-un meci cu Astra, cel mai în formă portar din Liga 1 i-a blocat extraordinar pe Sikorski în prima repriză și pe Buziuc în minutul 82.

Și a ajuns la 309 minute fără gol primit, extraordinar pentru un goalkeeper al "lanternei"! O situație oarecum asemănătoare cu ce se întâmplă în Serie B, unde ultimul loc, Pisa, are cea mai bună apărare din campionat.

În rest, doar Eric a ratat o mare ocazie. S-a încheiat 0-0, scor la care ASA încă speră. Însă are nevoie de o înfrângere a Pandurilor în duelul cu Voluntari.

Sin și Buzean, iertați de "roșu"

La ultima fază a primei reprize, veteranul Ionuț Buzean l-a faultat de al doilea "galben" pe Andrei Ciolacu și trebuia eliminat. Și celălalt avertizat din prima repriză, Sin, a fost iertat de "centralul" Coza după o simulare în careul advers. A treia în doar câteva minute!

"Mai avem 6 puncte și cred că o să marcăm și goluri. Eu spun că suntem în creștere. Nu mai avem ce face acum, lotul e definitivat, defilez cu ce avem"
Ionel Ganea, antrenor ASA Tg. Mureș

"Sper să prindem podiumul măcar în acest play-out. Chiar dacă ne facem ocazii, le încheiem în stilul nostru din ultima vreme. Fără gol"
Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.