Liga 1

FCSB e cotată cu prima șansă în Derby de România! Vechi simpatizant al "câinilor", Lucescu Jr. anunță: "E favorită din două motive"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 30 aprilie 2017

Dinamo și FCSB se vor duela pe 1 mai, de la ora 20:30, într-un meci care ar putea decide campioana din acest sezon.

Răzvan Lucescu n-a fost implicat în Derby de România nici ca jucător, nici ca antrenor, ci doar ca vechi simpatizant al "câinilor". Fostul antrenor al Rapidului și-al echipei naționale a făcut o scurtă avancronică a meciului de pe Arena Națională.

"Meciul este echilibrat și ultimele rezultate din acest an arată că a fost o luptă echilibrată, chiar ușor înclinată balanța pentru Dinamo.

Steaua a arătat în acest play-off că are experiență și știe să gestioneze momentele de tensiune. O văd favorită din două motive: prin experiența pe care o are, să joace meciurile acestea grele, și în al doilea rând pentru faptul că a avut o strategie foarte bună. A cumpărat tot ce era mai bun de la echipele cu care se bate acum", a spus antrenorul lui Skoda Xanthi la TV Dolce Sport.

  • Dinamo - FCSB se joacă luni, 1 mai, de la ora 20:30. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe LookTV, TV Digi Sport și TV Dolce Sport.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.