Liga 1

MM Stoica pune presiune pe arbitraj înainte de meciul cu Dinamo » Dezvăluie un dialog incendiar cu un arbitru: "Cum să ai atât tupeu? Am rămas fără replică!"

Foto: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 30 aprilie 2017

Prezent la conferința de presă de dinaintea derbyului, Mihai Stoica, managerul sportiv al celor de la FCSB, a criticat arbitrajul și l-a atacat pe Ovidiu Hațegan, cel care va arbitra partida de mâine.

"Înțeleg că mâine ne va arbitra Hațegan. Așa am citit în presă, că încă nu am văzut pe www.frf-cca.ro. Hațegan, la meciul cu Viitorul, din turul play-off-ului a dictat o eliminare la Tamaș, corectă. Dar după aceea a trecut cu vederea faultul grosolan al lui Țîru la Bălășa. După aceea a fost o ținere la Florinel Coman, dar nu mai contează. Vorbim cronologic.

Mi-aș dori ca cine va fi delegat să încerce să lase ca acest campionat să își aleagă campioana pe teren", a spus MM Stoica la conferința de presă.

Oficialul stelist a vorbit și despre Radu Petrescu, cel care a arbitrat FCSB - Viitorul 1-1, și a dezvăluit ce discuție a avut cu acesta după meci.

"Eu nu atac arbitrajul. Eu vorbesc despre faze concrete și aduc argumente clare, imbatabile. Nimeni nu mă poate contrazice.

Radu Petrescu mi-a spus că Alibec s-a împiedicat și de aceea nu a dat penalty în meciul cu Viitorul (n.r. 1-1). I-am zis după meci «Bă, poate sunt subiectiv, dar se vorbește la emisiuni că nu ne-ai dat 2 penalty-uri». Și el mi-a spus «Salutări domnului Crăciunescu!». Eu nu am mai întâlnit pe cineva care să poată vorbi cu atâta insolență. Cum să ai tupeu să spui asta? Am rămas fără replică. El nu a fost reținut nicio secundă de la delegări", a adăugat Stoica.

  • Dinamo - FCSB se joacă luni, 1 mai, de la ora 20:30. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe LookTV, TV Digi Sport și TV Dolce Sport.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.