Liga 1

VIDEO Andrei Ivan a aduce a doua victorie pentru CS U în play-off! Victorie categorică pe terenul CFR-ului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 30 aprilie 2017

CS U Craiova s-a impus în meciul jucat în deplasare cu CFR Cluj, scor 3-0, într-un meci în care Andrei Ivan a marcat o "dublă".

Clujenii au avut probleme încă din startul meciului, Miriuță fiind nevoit să-l schimbe pe Deac încă din minutul 10, din cauza unei accidentări. În locul său a intrat Juan Carlos, care a marcat chiar de la prima atingere, dar golul său a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Andrei Ivan a deschis scorul cu o execuție de excepție, după o jumătate de oră de joc. Atacantul a șutat de la aproximativ 20 de metri, profitând de pasivitatea fundașilor adverși.

Cu un minut înainte de pauză, Zlatinski a scris cu o execuție sub transversală, după ce Marc a reușit să respingă un prim șut expediat de Jazvici.

Cea mai mare ocazie a gazdelor a venit cu aproximativ un sfert de oră înainte de final, când dan Roman a șutat peste poartă din din interiorul careului.

Andrei Ivan a mai lovit o dată, profitând de o intervenție ratată a lui Horj și a adus cea mai clară victorie în deplasare a celor de la CS U Craiova.

CS U ajunge la 31 de puncte, fiind calsată pe penultimul loc în play-off, în timp ce clujenii sunt un loc mai sus, cu un avans de două puncte față de olteni.

VIDEO » CFR Cluj - CS U Craiova 0-3
A marcat: Andrei Ivan '30, '76, Zlatinski '44
Click AICI pentru liveTEXT!

Echipele de start:

CFR Cluj: Traian Marc - Tiago Lopes, Ionuț Larie, Răzvan Horj, Andrei Peteleu - Tomislav Gomelt, Filipe Nascimento - Tomislav Sorsa, Alexandru Păun, Ciprian Deac - Amdel Omrani
Antrenor: Vasile Miriuta.

CS U Craiova: Pedro Mingote - Radoslav Dimitrov, Andrei Dumitraș, Alexandre Barthe, Marius Briceag - Hristo Zlatinski, Vladimir Screciu - Alexandru Baluță, Nicușor Bancu, Filip Jazvici - Andrei Ivan
Antrenor: Gheorghe Multescu.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.