Liga 1

VIDEO + FOTO Fanii dinamovişti au făcut spectacol înaintea partidei cu FCSB » L-au convins pe Contra: "Sunt aproape de a rămâne"

+8 Foto
FOTO: Raed Krishan

Articol de Eduard Apostol, Raed Krishan (foto)  —  Sunday, 30 April 2017

Peste 150 de fani dinamovişti au creat o atmosferă incendiară la antrenamentul dinaintea derby-ului cu FCSB, programat luni, de la 20:30, în direct la Digi, Dolce, Look și GSP.RO.

La antrenament au fost prezenţi şi câţiva invitaţi speciali, printre care Adrian Mutu, managerul formaţiei, Florin Bratu, antrenorul echipei de juniori a clubului Dinamo, Adrian Mihalcea, antrenorul Dunării Călăraşi, şi Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al clubului, omul prezent întotdeauna lângă echipă în astfel de momente.

Cosmin Contra le-a ţinut un discurs elevilor săi, pe care i-a strâns în jurul său înaintea antrenamentului, apoi i-a trimis să salute galeria, alături de care au scandat împotriva eternilor rivali.

Pe tot parcursul şedinţei de pregătire, Contra a fost rugat de fani să rămână în Ştefan cel Mare. Acesta a ţinut să le transmită un mesaj:

"Sunt aproape de a rămâne, dar mai sunt mici chestii în contract. Cel mai important este meciul de mâine, nu vreau să vorbesc acum despre altceva"

Adrian Mutu a fost impresionat de spectacolul creat de fani şi a filmat reprezentaţia, pe care a anunţat că o va posta imediat pe reţelele de socializare. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.