Liga 1

VERDICTUL: FCSB și Dinamo se plâng în fiecare etapă de arbitraje! Cine are dreptate? Analiza care spune tot: o echipă suferă, dar alta e masacrată!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 01 mai 2017

Oficialii celor de la FCSB și Dinamo se plâng de arbitraje. În sezonul regulat, "câinii" au făcut o campanie prin care cereau ca CCA să ia măsuri împotriva celor care greșeau, iar acum, în fiecare conferință de presă, Mihai Stoica atacă arbitrii.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor a analizat greșelile de arbitraj din Liga 1, iar concluzia este clară: FCSB dezavantajată, Dinamo masacrată!

FCSB e formația care a beneficiat de cele mai multe greșeli, 11 comise în favoarea ei. Dar asta nu o ajută prea mult, pentru că de 13 ori s-au luat hotărâri anti-steliști.

Dinamo e un caz și mai disperat: a fost dezavantajată cel mai des. Au fost comise 15 erori împotriva roș-albilor, iar în favoarea lor au fost doar 6!

Articolul integral poate fi citit în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală, unde poți vedea comparația completă.

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Petrolul visează frumos: "Suntem pregătiți să asigurăm buget de performanță"

Derby de România sub lupă: "Două formații create exclusiv politic" + "Nu vreau să vorbesc despre FCSB pentru că nu e Steaua"

Mergi pe mâna noastră! Cele mai inspirate ponturi, în pagina dedicată pariorilor!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.