Diverse

ULTIMĂ ORĂ Fosta judecătoare din Dosarul Transferurilor, implicată într-un grav accident! Ar fi fost operată și se află la reanimare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 01 mai 2017

Fosta judecătoare din Dosarul Transferurilor, Geanina Terceanu, se află în stare gravă la spital după ce a fost implicată într-un teribil accident. Aceasta mergea la niște prieteni din Suceava.

Geanina Terceanu a fost dusă de urgență la spital și se află la reanimare, după ce a fost operată la Spitalul Județean Bacău.

Și șoferul mașinii cu care s-a ciocnit este tot în stare gravă. În mașina Geaninei Terceanu se afla și cel care urmează să-i devină soț, anunță www.Observator.tv (detalii).

  • Fostă judecătoare a fost condamnată în primă instanţă la 5 ani și 6 luni de închisoare, dar decizia nu e definitivă.
  • Ea ar fi primit mită între 2009 și 2012. Judecătoarea i-a achitat pe Borcea și pe frații Becali, laolaltă cu ceilalți oameni de fotbal implicați în dosarul pornit de la o investigație jurnalistică a Gazetei Sporturilor.
  • Achitările dictate inițial de Geanina Terceanu în Dosarul Transferurilor s-au transformat la Curtea de Apel în pedepse cu executare: Borcea 6 ani și 4 luni, Ioan Becali 6 ani și 4 luni, Victor Becali 4 ani și 8 luni.
  • Ei sunt și acum în închisoare, iar pedepsele vor primi un spor consistent, ca urmare a mitei pentru judecătoarea Terceanu.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.