Liga Campionilor

Buffon îl "urechează" pe Mbappe, înainte de meciul direct din Ligă: "Când el se năștea, eu deja luasem parte la un Mondial"

FOTO: GULIVER/ GETTY IMAGES

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 01 mai 2017

Gianluigi Buffon, portarul de 39 de ani al celor de la Juventus, a vorbit despre starul de 18 ani al lui Monaco, Kylian Mbappe, înaintea meciului direct de miercuri, din semifinalele Ligii Campionilor.

"A fost născut în 1998, corect? Eu deja luasem parte la Cupa Mondială din Franța, înainte ca el să fie născut. Aceasta este o mare bucurie atunci când ești atât de longeviv.

Te întâlnești cu copii care nici măcar nu erau născuți când tu deja lăsai în urmă o parte bună a carierei. Am fost conectat, practic, cu trei generații. Am jucat cu jucătorii născuți în anii 50-60, pentru ca apoi să joc împotriva celor născuți după anul 2000.

Este motivant faptul că îi întâlnești pe viitorii Lionel Messi, Cristiano Ronaldo și Neymar. Poate, în zece ani, când deja voi fi retras, ei vor fi mari campioni, iar eu voi avea amintirea că am jucat împotriva lor la începutul carierelor lor", a mărturisit Buffon, într-un interviu acordat site-ului UEFA.

"Mbappe este un talent incredibil și pare a fi un băiat bun. Asta îl va ajuta cu adevărat în carieră și speră să aibă un viitor strălucitor. Dacă se va întâmpla asta, atunci nu va fi nevoie să treacă acum de noi.

Va avea multe alte oportunități de a câștiga acest trofeu în viitor. Are caracteristici similare cu ale lui Thierry Henry, care, de asemenea, a jucat la Monaco"
Gianluigi Buffon

  • Monaco - Juventus, manșa tur din semifinalele Ligii Campionilor, se joacă miercuri, de la ora 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.