Liga 1

Dinamo a făcut o mutare curajoasă înainte de Derby: ”câinii” au ales să joace în alb!

Dinamoviștii au câștigat trei meciuri în ultima lună în alb, Rivaldinho marcând de două ori în acest echipament

Articol de Eduard Apostol  —  Tuesday 2nd of May 2017 12:00

Elevii lui Cosmin Contra au decis ieri, înainte de meci, să evolueze în echipamentul care până aseară nu le adusese decât o remiză în actuala ediție în Derby-uri.

Dinamoviștii au renunțat la superstiții! În iarnă au evoluat numai în echipamentul negru fiindcă au învins în sezonul regulat marea rivală, scor 3-1, și-au apelat la același rând de tricouri și în confruntările din Cupa Ligii. Acolo unde "câinii" au mușcat din adversari, 7-2 la general.

Ieri, elevii lui Contra au decis să evolueze în echipament alb și șort roșu, a fost hotărârea jucătorilor. "Nu este echipamentul de deplasare, este cel principal", au explicat oficialii dinamoviști.

Nu a fost un kit norocos pentru roș-albi până aseară: o remiză, 1-1, și un eșec, 1-2, au fost cele două rezultate obținute de "câini" în actuala ediție în Derby de România.

În ceea ce-i privește pe cei de la FCSB, elevii lui Laurențiu Reghecampf au fost în mare parte fideli echipamentului roș-albastru. O singură dată au evoluat în alb, când au pierdut, scor 1-3, în sezonul regulat, pe 30 noiembrie.

11ani au trecut de când Dinamo a semnat parteneriatul cu Nike, actualul sponsor tehnic, din iulie "câinii" urmând a avea un alt angajament, cu italienii de la Macron

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.