Liga 1

Reghecampf e în pericol să-i piardă pe Pintilii și Alibec pentru finalul campionatului + Acuze la adresa arbitrajului: "M-a înjurat ca la ușa cortului"

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 01 mai 2017

După înfrângerea cu Dinamo, 1-2, Laurențiu Reghecampf, antrenorul lui FCSB, spune că Mihai Pintilii și Denis Alibec au probleme și nu știe dacă se mai poate baza pe ei pentru finalul sezonului.

"Am avut ocazii foarte bune de a marca, dar acum trebuie să mergem înainte. Pintilii e accidentat, vom vedea ce are și Denis", a declarat Reghecampf la Look tv.

...despre brigada de arbitri condusă de Ovidiu Hațegan: "Am fost trimis în tribune pentru că arbitrul a considerat că l-am jignit. Dar el când jignește nu mai zice nimeni nimic. Șovre (n.r. asistentul) m-a înjurat ca la ușa cortului. Ovidiu era cu spatele. Probabil eu voi fi suspendat, iar Șovre își va face meseria în continuare"

...despre meci: "Noi am controlat jocul, ei au încercat să joace doar pe Nemec. Ce pot să le spun jucătorilor? Puțină concentrare, mai ales în ultimul minut. William de Amorim nu trebuia să facă acea alunecare (n.r. la Romera, la al doilea penalty) pentru că avea dublaj. Va fi un final de campionat cu meciuri interesante. Ca echipă suntem mult mai puternici decât ceilalți, doar că ratăm foarte mult. Atmosfera a fost foarte bună. Sperăm să avem la fel de mulți suporteri și la meciurile următoare. Deocamdată n-am ce să-mi reproșez. După ce faci vreo patru apeluri să nu se mai arunce din tribune și Boldrin e lovit, trebuie să întrerupi partida".

Dinamo  a învins-o dramatic pe FCSB, 2-1, iar "câinii" speră din nou la titlu (AICI AI DETALII DESPRE PARTIDĂ).

Citește și: Final incendiar de sezon! Program + calcule » Dinamo intră în forță în lupta la titlu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.