Liga 1

Becali atacă după înfrângerea cu Dinamo: "Reghe a greșit în final! Am băgat un jucător «mort» și s-a făcut diferența"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 02 mai 2017

Gigi Becali a reacționat dur după meciul cu Dinamo, 1-2, și i-a criticat pe Laurențiu Reghecampf și pe William de Amorim.

"Noi am jucat, ei au avut altă tactică. Noi am luat două goluri pe care le-am făcut cadou. Nemec nu ajungea la minge la primul penalty. Ce rost are să faci fault acolo? 

Amorim nu a făcut în viața lui o alunecare. De ce băgat alunecare acolo? Era și Momcilovici. Noi am băgat un jucător «mort» pe teren, care  a făcut un 11 metri. Dinamo l-a băgat pe Bawab, care a dat pasă de gol la penalty.  Aici s-a făcut diferența.

Fără să îl acuz, zic că e o greșeală a lui Reghe. Dacă e 1-1 nu am nevoie de victorie. De ce să atac? Dinamoviștii nu mai puteau să alerge. Tamaș avea mingea la picior și nu-l atacă nimeni. Dă mingea la Niță, în spate, și pasăm 3 minute.

Eu zic că tot noi vom fi campioni. Dar nu spun mai multe. Viitorul are două meciuri mai grele, iar noi mai ușoare. Și avem și mai multă valoare", a spus Becali la TV Digi Sport.

"Probabil că și antrenorul a fost depășit pe final. Avea trufie" Gigi Becali la TV Sport ro

Citește și: Final incendiar de sezon! Program + calcule » Dinamo intră în forță în lupta la titlu: putem avea meci de baraj sau egalitate în 3!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.