Liga 1

Viitorul, FCSB și Dinamo sunt la mâna lui Șumudică » Antrenorul Astrei va decide campioana!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 03 May 2017

Finalul de sezon din Liga 1 este unul extrem de spectaculos, iar Viitorul, FCSB și Dinamo sunt despărțite de două puncte.

Liga 1 are din nou printre protagoniști un personaj care a influențat puternic și sezoanele precedente: Marius Șumudică.

În stagiunea 2014-2015, Astra lui Șumudică a bătut-o pe ASA Târgu Mureș la Giurgiu și a ajutat-o pe Steaua să ia titlul. În campionatul care a urmat, Șumi a reușit să se impună el în duelul cu roș-albaștrii.

Astra nu mai are șanse să-și păstreze statutul de campioană, însă deține din nou un rol important, de arbitru al finalului de sezon. Lunea viitoare o va primi la Giurgiu pe FCSB, urmând ca în ultima etapă să joace cu Dinamo. Astfel, Șumudică poate decide campioana.

"Echipa mea își va apăra șansele corect, așa cum am făcut de fiecare dată. Nu contează simpatia, antipatia față de vreun club. Nu uitați că în 2015 am făcut-o campioană pe FCSB când am învins-o pe ASA!" Marius Șumudică

Citește și: Final incendiar de sezon! Program + calcule » Dinamo intră în forță în lupta la titlu: putem avea meci de baraj sau egalitate în 3!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.