Liga 1

UPDATE Dinamo începe campania de transferuri! "Câinii" vor să aducă un atacant argentinian » De ce depinde transferul

FOTO: ww. kerkida.net

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 03 May 2017

Contra și Negoiță încă nu au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului, dar Dinamo a început deja să caute jucători pentru sezonul viitor.

update 13:00

Potrivit informațiilor GSP.RO, transferul lui Zelaya la Dinamo depinde de rămânerea lui Contra la echipa alb-roșie. Deși mai are propuneri din Cipru și Grecia, oferta de la Dinamo este cea mai tentantă pentru atacant. Transferul acestuia depinde de prelungirea contractului lui Contra, antrenorul dorindu-l cu insistență. Până acum, cele două părți încă nu au discutat despre contract.

Știrea inițială:

Presa din Cipru anunță că Dinamo negociează cu atacantul Emilio Jose Zelaya, legitimat în prezent la Ethnikos Achnas, din prima ligă din Cipru, echipă la care evoluează fostul dinamovist Bogdan Gavrilă.

Argentinianul Zelaya, 29 de ani, devine liber de contract, iar Dinamo și-a manifestat interesul pentru atacant. De serviciile lui Zelaya se interesează și mai multe echipe din Cipru.

În iarnă, atacantul a fost dorit și de CSU Craiova.

500.000 €este cota lui Zelaya, potrivit transfermarkt.de

Zelaya are 15 goluri marcate în 30 de meciuri. Acesta a fost format de Rosario și a mai jucat la Banfield, Arsenal de Sarandi și O'Higgins. Din 2016 evoluează Ethnikos și are și cetățenie italiană. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.