Campionate

Un nou nume pe lista Barcelonei! Un fost jucător al catalanilor a negociat cu șefii echipei pentru a-i lua locul lui Enrique

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 03 mai 2017

La finalul acestui sezon, Barcelona se desparte de Luis Enrique, cel care a anunțat că nu va mai continua pe banca echipei.

Șefii catalanilor caută un antrenor cu ADN-ul Barcelonei, care să fi jucat/lucrat în trecut la echipa de Camp Nou. Potrivit Radio Catalunya, cel mai nou nume de pe lista Barcei este Laurent Blanc.

Spaniolii scriu că antrenorul francez a discutat deja cu cei din conducerea catalanilor și ar putea să antreneze din sezonul viitor. Blanc, 51 de ani, este liber de contract și a jucat la echipa blaugrana în sezonul 1996-1997.

Blanc a antrenat la Bordeaux, între 2007 și 2010, la națonala Franței, între 2010 și 2012, și la PSG, între 2013 și 2016, echipă care l-a dat afară. A câștigat 4 titluri de campion, 5 Supercupe ale Franței, 4 Cupe ale Ligii și 2 Cupe ale Franței.

Pe lista Barcelonei se mai află Juan Carlos Unzue, antrenorul secund al echipei, Ronald Koeman, antrenor la Everton, Ernesto Valverde, de la Athletic Bilbao.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.