Liga 1

Jucătorul dorit de Becali la FCSB surprinde! Săgeți către echipa lui Reghecampf: "Nu m-ar deranja să ia Dinamo titlul, numai Steaua să nu-l ia"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 03 mai 2017

FCSB o întâlnește luni, de la ora 20:30, în direct la TV Dolce Sport, Digi Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO pe Astra Giurgiu. Partida este una foarte importantă în economia campionatului. 

Jucătorii lui Marius Șumudică s-au mobilizat și speră să facă tot ce pot pentru a o încurca pe FCSB. 

Alexandru Ioniță, despre care Gigi Becali a spus că și l-ar dori la FCSB, a reacționat dur la adresa formației roș-albastre și speră să câștige titlul oricine altcineva în afara FCSB-ului. 

"Mi-aș dori să câștige Viitorul campionatul, asta ca rapidist. Nu m-ar deranja dacă l-ar lua Dinamo. Doar Steaua să nu ia campionatul, fiindcă așa am fost crescut de mic și așa vreau să rămân", a declarat Ioniță la TV Dolce Sport. 

De altfel, Ioniță a fost acuzat în 2013 de trădare de fanii rapidiști după ce a jucat în tricoul Stelei la un meci din Cupa Liceelor, pe când era elev la Liceul Mircea Eliade. Atunci fotbalistul evolua pentru trupa din Giulești. Citește AICI mai multe DETALII!

FCSB, Viitorul lui Hagi și Dinamo sunt despărțite de doar 2 puncte, cu 2 etape înainte de finalul sezonului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.